Įspūdingas grimas ir teatrališkas pasirodymas salėje šokį stebėjusius žiūrovus privertė ploti atsistojus, tačiau komisijos narių Jurijaus Smorigino ir Editos Daniūtės nesužavėjo – jiems pritrūko sportinių šokių žingsnelių.

Kai J. Smoriginas pradėjo kritikuoti pasirodymą sakydamas, kad pora laužo šio projekto taisykles, norėjo į jo kalbą įsiterpti D. Meškauskas, tačiau Jurijius neleido: „Palauk truputį, Dievas šneka.“

Dievu pasijutęs choreografas sakė, kad pasirodymas jam patiko, bet labai pyko, kad pora laužė taisykles. Tačiau už šią porą sirgo ne tik žiūrovai, bet ir projekto vedėjai. Vytautas Šapranauskas neištvėręs rėžė Jurijui: „Jums paprasčiausiai galvą reikia operuoti, tikrai galvą, daugiau nieko.“

Jurgita Jurkutė taip pat bandė apginti pasirodymą sakydama, kad pora vaidino numirėlius, o numirėliai tikrai nešoka jokių sportinių šokių – šiuo atveju pasadoblio žingsnelių. Tai iš karto užkliuvo J. Smoriginui ir tarp Jurgitos bei baleto profesionalo įsižiebė konfliktas.

„Biški jau nusišnekėjai, Jurgita“, – rėžė Jurijus. Bet Jurgita nenusileido: „Jurijau, jūs ne kartą šį vakarą jau nusišnekėjote ir daug labiau negu aš“.

Tokie J. Jurkutės žodžiai salėje sukėlė ovacijas, o J. Smorginas nenusileido toliau kritikuodamas J. Jurkutę, jog ji graži, tačiau tai nereiškia, kad gali kalbėti bet ką.

Tačiau į šį įsiliepsnojusį kivirčą įsikišo V. Šapranauskas, džentelmeniškai užstojęs savo partnerę: „Nebandykit liesti Jurgitos, nes gausit į snukį.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją