50-ies modelių kolekciją, kuria galėjo grožėtis visi, įsigiję bilietus į grandiozinį pristatymą, demonstravo ne tik profesionalūs ir garsūs modeliai, bet ir įvairiose srityse garsūs Juozo bičiuliai bei klientai.

Kolekciją atidarė J. Statkevičiaus teatrui kurtos suknelės. Pirmuoju modeliu tapo operos solistė Asmik Grigorian. Ir tada garsūs veidai pasipylė lyg iš gausybės rago. Tarp jų buvo ir žinomos moterys, kaip Vaida Židonytė, ir fotografai, šokėjai bei dizainerio klientai.

Ant podiumo šiam vakarui, pristačiusi kokteilinę suknelę, sugrįžo ir Asta Valentaitė, kuriai J. Statkevičius kūrė vestuvinę suknelę tekant už Laimučio Pinkevičiaus. Tačiau ji netapo pagrindiniu garsiu veidu. Kone daugiausiai ovacijų iš podiumu žengusių moterų, ir pačio dizainerio simpatijų, sulaukė pasaulyje įžymus modelis, Niujorke gyvenanti Svetlana Griaznova, į Vilnių atvykusi specialiai dėl šio renginio.

Šią kolekciją J. Statkevičius skyrė ir vyrams, tad podiumu žingsniavo ir žinomi jo klientai bei draugai vyrai: operos solistas Edgaras Montvydas, rusų baleto žvaigždė Nikolajus Ciskaridzė, Dalios Ibelhauptaitės vyras britų režisierius Dexteris Fletcheris ir kiti.

J. Statkevičiaus kolekcijos pagrindiniu modeliu tapo Ditė Antanaitytė, ji pristatė kolekciją užbaigusią įspūdingą nuotakos suknią. D. Antanaitytė, Svetlana Griaznova, Dexteris Fletcheris, Nikolajus Ciskaridzė ir Edgaras Montvydas tapo pagrindiniais kolekcijos veidais.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – garsūs veidai J. Statkevičiaus kolekcijos pristatyme.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją