Salotas pjaustė ne visos dalyvių poros, o ir jos šį vakarą buvo netradicinės. Štai Andrius Šedžius į partnerius gavo Andrių Paulavičių, Sakalas Uždavinys peilio miklumą demonstravo žmonai, o projekto moterų numylėtinis į kulinarinį duetą pasikvietė taip pat ne partnerę, bet savo mylimąją fotografę Agnę Gintalaitę.

„Kviečiu šokti“ eterio metu dailininkas R. Valeikis nuolat sulaukia švelnių žodžių ir pagyrų iš projekto moterų. Ypatingą dėmesį ir simpatijas jam reiškia komisijos narė Ieva Šimukauskienė. Šį vakarą Ieva turėjo susitaikyti su mintimi, jog visą dėmesį jos simpatija skirs jį atlydėjusiai žmonai Agnei, su kuria Rimas ir gamino salotas simbolinėse šokėjų kulinarinėse varžytuvėse.

Pora, prieš pradėdami gaminti, dar spėjo pakalbėti apie tai, kad juos sieja ne tik šeimyninis statusas, bet ir tatuiruotės ant rankų, kurias jiedu mielai pademonstravo.

Kol vieni dalyviai gamino salotas, kiti turėjo progą prisikirsti skaniausių delikatesų, užkandžių ir karštų patiekalų, nuo kurių stalai kone lūžo.

Pasibaigus konkursinei programai, kuri praėjo sklandžiai, išskyrus pirštą jau pradžioje susižalojusiam Andriui Paulavičiui, visi šokėjai puolė prie restorano pagamintų vaišių ir lengviau atsipūtę mėgavosi vynu.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Kviečiu gaminti“ vakarėlio akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją