Pastaruoju metu scenos pažibos viena po kitos demonstruoja iškiliausias savo grožybes ir neslepia įspūdingiausių savo kūno dalių – o ko čia ir slėpti, jei galima didžiuotis.

Subrendusios moterys ir brandžios šou verslo atstovės neretai nurungia savo jaunesnes konkurentes ne tik scenine patirtimi, bet ir iškirptėmis.

Įspūdinga iškirpte praėjusią savaitę sužibo Inga Valinskienė, jai įkandin po poros dienų pasekė Irena Starošaitė ir tai ne pirmas kartas, kai vyrai praranda gebėjimą kvėpuoti stebėdami mūsų garsenybes.

Iškilumais Lietuvoje labai greitai išgarsėjo verslininkė Erika Santos, advokatė Svetlana Pronina per dieną tapo garsenybe, kai per savo vestuves apsivilko visas grožybes atidengiančią ekstravagantišką vestuvinę suknią.

Iškirpčių, pabrėžiančių moteriškumą, nevengia ir Violeta Tarasovienė, ir Asta Pilypaitė. Į sceną kaip viesulas po pertraukos sugrįžusi Irma Jurgelevičiūtė nė nesistengia slėpti to, ką turi, o Vaida Genytė taip pat nesikuklina paflirtuoti prieš fotoobjektyvą įsikūnijusi į seksualią nimfą.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – moteriškumu ir brandžiu seksualumu ryškiausiai Lietuvos pramogų pasaulyje žėrinčios iškirpčių valdovės.

KLUBAS.LT skaitytojai gali išrinkti iškirpčių valdovės titulo vertą garsenybę.


Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją