Vienoje barikadų pusėje sėdėję baletmeisteris Jurijus Smoriginas ir profesorius Vytautas Juozapaitis bandė karštligiškai įrodyti, jog jie televizijai ir žiniasklaidai „parsidavė“ ne dėl populiarumo, o tik po to, kai jau kažką pasiekė ir kažkuo nusipelnė visuomenėj.

J. Smoriginas įtikinėjo, jog televizijos dėka tapęs žinomu jo veidas padeda jam populiarinti baletą Lietuvoje ir jo paties nuopelnus baletui. Tuo metu V. Juozapaitis nepamiršo paminėti, jog iš pradžių jam buvo įteikta Lietuvos nacionalinė kultūros ir meno premija, o tik po to jis atsidūrė televiziniuose projektuose. Abu laidos dalyviai tuo bandė pasakyti, jog tokios „nieko nepasiekusios“ žvaigždės kaip Erika Santos apskritai nereikalingos.

Kitoje barikadų pusėje sėdėjusi E. Santos tokių pasisakymų nepriėmė labai asmeniškai ir sakiusi, kad jai nusispjaut, ką žmonės apie ją kalba. Erika taip pat pridūrė, kad ji nelieka Lietuvoje, todėl jai visai nesvarbu, ką kiti galvoja ir kiek ji rodosi eteryje ar spaudos puslapiuose.

Erikos ginti stojo ir aktorius Robertas Boravskis, sakydamas, kad V. Juozapaitis – geru veidu prisidengęs melagis, kuris pats, dalyvaudamas įvairuose televiziniuose projektuose, rodo blogą pavyzdį savo studentams, mokiniams. O E. Santos nesirengia tapti politike ar visuomenės švietėja, todėl daro, ką nori.

KLUBAS.LT skaitytojai gali balsuoti ir patys nuspręsti, kas didesnė žvaigždė – Jurijus Smoriginas, Vytautas Juozapaitis ar Erika Santos.


Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją