Kaip jau rašė KLUBAS.LT, pagerbimo ceremonijoje, kuri visa buvo persmelkta mados dvelksmu, dalyvavo supermodeliai Naomi Campbell, Kate Moss, „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour, Sarah Jessica Parker.

Vėliau buvo pastebėta ir dar viena A. McQueeno mūzų airių visuomenės veikėja, alaus imperijos paveldėtoja Daphne Guinness, kuri nuo galvos iki kojų buvo pasipuošusi Alexanderio McQueeno kūryba.

Ji vilkėjo vintažinę A. McQueeno suknią, prie kurios priderino ilgaaulius ant milžiniškų platformų iš jo 2009-ųjų Rudens-Žiemos kolekcijos, rašo Dailymail.co.uk.

Nors rašytoja, mados kūrėja ir alaus žinovė stengėsi pagerbti savo apranga McQueeno atminimą, jai reikėjo apdairiau rinktis avalynę, mat mados ikona susvyravo ir, eidama takeliu link katedros, susvyravo bei nugriuvo, vos neišsisukdama kojos.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – pražūtingos D. Guinness „platformos”

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją