Iš karto po šokio vakaro vedėja Jurgita Jurkutė suskubo pasakyti savo pastebėjimą apie Inetos įvaizdį: „Ineta šį vakarą stilistiškai tiek apranga, tiek šukuosena, tiek elgesiu priminė Mią.“


Ir iš tiesų, Ineta Stasiulytė buvo pasidariusi Mios mėgiamą viršugalvyje susegtų garbanų šukuoseną. Prie jos priderino trumputę raudoną suknelę ir seksualias tinklines pėdkelnes.


Komisijos gretose sėdėjusi Mia taip pat nepraleido progos pakomentuoti „savo“ šukuosenos. „Ineta pirma pasidarė šią šukuoseną šį vakarą, tai aš jau nebegalėjau. Ačiū tau, Ineta, niekada tau už tai neatleisiu“, – šmaikštavo tiesių plaukų šukuosena šį vakarą pasipuošusi dainininkė.


„Mane kai kas erzina Inetoje“, – savo komentarą apie porą pradėjo Jurijus Smoriginas.


„Aš žinau, kas Jurijų erzina Inetoje – mano šukuosena“, – pertraukė baletmeisterį Mia.


Tačiau, pasirodo, šį kartą Jurijų Ineta erzino gerąja prasme – sukurtu erotišku ir net vulgaroku įvaizdžiu: „Baisi patologinė erotika. Siaubingai patiko.“


KLUBAS.LT fotogalerijoje - Mia ir Mios šukuosena pasipuošusi I. Stasiulytė. Skaitytojai gali balsuoti, kuriai moteriai tokia šukuosena tinka labiau.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją