Jaunoji Anusauskų atžala jau debiutavo scenoje, rugsėjo pradžioje sostinės Rotušės aikštėje sudainavęs vaikišką dainelę apie dramblį. Nuo spalio mėnesio berniuko jau laukia užsiėmimai pas vokalo mokytoją Nijolę Maceikaitę, išugdžiusią Aistę Pilvelytę, Eglę Jurgaitytę, Giedrę Kilčiauskienę, Sashą Song, taip pat jo garsiąją seserį Eveliną Anusauskaitę.

„Tai dar tik pirmieji jo žingsniukai, viskas priklauso nuo to, ar jis mokinsis, - sakė mažojo Haroldo mama J.Anusauskienė. – Kadangi visa tai buvo praeita su Evelina, prisimenu, kiek buvo išverkta ašarų, kiek buvo bemiegių naktų – jei žmogus neturi to degančio noro iš vidaus, jokie tėvų stūmimai, jokia prievarta nepadės“. Pasak J.Anusauskienės, Haroldas turi gerus vokalo duomenis – ne mažesnius nei Evelina.

Jei Haroldas bus pasiryžęs siekti dainininko karjeros, jam teks daug ko atsisakyti: jokių ledų, jokios „Coca-Colos“, jokių padažų, jokių „McDonald‘s“. Tiesa, šioms griežtoms taisyklėms J.Anusauskienė kartais taiko išimtis. „Nesu kvaila, cinikė ir kraštutinumų mėgėja – visada leidžiu nusižengti ir pati nusižengiu taisyklėmis, nes gyvenimas turi būti pilnavertis“, - sako prodiuserė.

Pasak moters, sūnaus valia jau ugdoma. „Jis jau dabar turi daryti kai kuriuos dalykus, kurie jam yra svarbūs kaip būsimajam dainininkui. Pirmiausia jis negali lakstyti ir rėkauti lauke – ko nedaryti berniukui yra gana sunku. Antras dalykas – jis negali gerti kokių nors saldžių gazuotų blogų gėrimų“, - dėstė J.Anusauskienė.

Septynmečio laukia ir kitokio pobūdžio trenažas. „Po truputį pratinamės galvoti, kaip jis elgiasi, kaip kalba. Kad ir tas pats bendravimas su žiniasklaida, su kitais žmonėmis – juk jo yra išmokstama, ir tai yra svarbu. Visa tai darome – žaidimo forma, užuominomis. Per tokius žaidimus žmogus išmoksta bendrauti, logiškai atsakyti, dėstyti mintis“, - sakė J.Anusauskienė, šiuose žaidimuose įsikūnijanti į sensacijų besivaikančią žurnalistę.