„Empti“, skaičiuojanti jau aštuonioliktus savo gyvavimo metus, visada žengė Lietuvos muzikos avangarde. Per visą savo gyvenimą grupė ne kartą patyrė skaudžius likimo smūgius, du muzikantus per anksti pasiglemžė mirtis, tačiau „Empti“, vedama jos įkūrėjo Pauliaus Kilbausko, rasdavo jėgų atnaujinti savo veiklą.

Visa „Empti“ istorija suguldyta į geriausių dainų rinkinį „Fermata“. Per albumo pristatymo vakarėlį „Empti“ savo gerbėjams pristatė savo kūrybos retrospektyvą, tarp jų ir savo didžiųjų hitų „Gera mylėtis“, „Saloje“, „Pabandyk“ naujas versijas, pulsuojančias modernaus roko ir breikbyto energija.

Paulius Kilbauskas, prisiminęs senus gerus 1993-1994 metus, vėl taip įsijautęs kankino gitarą, jog, atrodė, ši sudegs jo rankose. Kelias įmantrias gaidas Paulius, kaip tikras noise genijus, išspaudė stygas braukydamas alaus buteliu. Su Pauliaus energetika puikiai derinosi neįtikėtinai stilingai ir elegantiškai tą vakarą scenoje atrodžiusi grupės vokalistė Giedrė Kličiauskienė.

Per kiek daugiau nei pusantros valandos trukusį koncertą Giedrė surengė savotišką nedidelį madų šou, susirinkusiems žiūrovams pademonstravusi ekstravagantiškus, elektros spalva prisodrintus Sandros Straukaitės sukurtus drabužėlius.