Garsiausi Lietuvos operos teatro, mados ir šiuolaikinės šokių muzikos vardai sukūrė įspūdingą elektroninės muzikos fantaziją gyvai sujungdami elektroninės muzikos, gyvos gitaros, perkusijos ir operinio dainavimo garsus.

Scenoje pasirodė tokios muzikos žvaigždės kaip Asmik Grigorian, Edgaras Montvydas, Rafailas Karpis, Jeronimas Milius, Mario Basanov, Domas Aleksa ir kiti. Tačiau kūrėjų pageidavimo pasirodymų akimirkų fotografai užfiksuoti negalėjo.

Muzikinio projekto premjeroje buvo galima sutikti ne itin gausų būrį žinomų veidų. Tikriausiai, įspūdingais Juozo Statkevičiaus kostiumais puoštą, Dalios Ibelhauptaitės potepiais ištobulintą operą vietoj Pasaulio vyrų krepšinio čempionato ketvirtfinalio varžybų rinkosi tik tikri muzikos ir teatro gerbėjai.

Vis dėlto tie keli, kaip Gytis Ivanauskas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu, Lidija Rasutis, Gintaras Rinkevičius drauge su likusiais žiūrovais artistams bei operos kūrėjams negailėjo plojimų, išlydėjo juos plodami atsistoję.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją