Šį kartą A.Ramanausko „auka“ tapo jo prieš kelerius metus „Nacionalinės muzikos lygos“ kovose buvusi partnerė, žurnalistė ir pramogų pasaulio pantera Skaiva Jasevičiūtė.

Trečiadienio vakarą LNK studijoje vykęs naujojo šou „Lietuvos daina“ filmavimas tekėjo ramia vaga, kol vienas vertinimo komisijos narių, apibūdindamas kultinę „Fojė“ dainą „Laužo šviesa“, prasitarė, jog vargu, ar šią dainą kas dainuotų maudydamasis duše.

Iki tol nuobodžiavę kiti du komisijos nariai – Jogaila Morkūnas ir Skaiva Jasevičiūtė pasigavo šią frazę ir ėmė kilnoti rankas, vaizduodami, kaip prausiasi duše. Šis vaizdelis nepraslydo pro šou vedėjo A.Ramanausko akis: „Skaiva ką tik pademonstravo, kaip ji skutasi pažastis“. S.Jasevičiūtė nepasimetė ir ironiškai padėkojo A.Ramanauskui už šį „komplimentą“.

Tą vakarą A.Ramanauskui užkliuvo ne tik S.Jasevičiūtės pažastys – jis bent kelis kartus pastebėjo, jog Skaiva atrodo puikiai, tačiau bendrą įspūdį gadina kasos. – atvira palaidine pasipuošusi moteris plaukus buvo susipynusi į dvi kaseles, kurios krito ant jos krūtinės.