Trečiadienio popietę choreografė A. Cholina žiniasklaidai pristatė naująjį savo darbą – šokio spektaklį „Ana Karenina“, paremtą Levo Tolstojaus romano motyvais, įkūnytą kompozitoriaus Alfredo Šnitkės muzika.

Kalbėdama apie dviejų dalių šokio spektaklį choreografė nuolat akcentavo, jog didžiausias jos atradimas – pagrindinių vaidmenų atlikėjai Kauno muzikinio teatro solistas Gintaras Visockis ir Klaipėdos muzikinio teatro solistė baleto artistė Beata Molytė.

„Beatą atsitiktinai pastebėjau dar tada, kai ji buvo visai mažutė – tokia trapi ir grakšti. Ir dabar susitikusi iš karto supratau – tai Ana“, - sakė choreografė negailėdama komplimentų dailiai balerinai.

A. Cholina tvirtina, kad Anos Kareninos vaidmuo jos L. Tolstojaus romano interpretacijoje yra kuriamas specialiai Beatai – būtent ji ir įkvepia choreografę.

Žavioji šokėja, spinduliuojanti natūraliu grožiu ir vidine elegancija, Klaipėdos muzikiniame teatre solinius vaidmenis atlieka nuo 1999-ųjų, tačiau, anot A. Cholinos, jai skirtas vaidmuo iki šiol nebuvo sukurtas.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Anos Kareninos“ pristatymas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją