Vakaro vedėjais tapo Vytautas Rumšas jaunesnysis ir „Dar pažiūrėsim“ komanda, susėdę minkštasuoliuose tiesiog prie aikštėje esančio fontano. Vėliau vairą iš jų perėmė aktorės Edita Užaitė, Jurgita Jurkutė ir Ineta Stasiulytė, vakaro vedėją V. Rumšą jaunesnįjį įmetusios į fontaną.

Tai nebuvo vienintelis vakaro akibrokštas. Krito, tiesa, ne į fontaną ir nesurežisuotai, į sceną projekto „Šok su manimi“ atėjęs pristatyti Jurijus Smoriginas.

Lipdamas į sceną J. Smoriginas paslydo ir nukrito. Tiesa, vėliau baletmeisteris atsiprašė žiūrovų: „Atleiskit už užpakalio pavažiavimą“.

Kol miestiečiai ir iš kitų miestų atvykę televizijos gerbėjai būriavosi aikštėje, kviestiniai svečiai iškilmingai žengė raudonuoju kilimu kitoje aikštės pusėje.

Svečius pasitiko žavingai atrodanti motinystės atostogų išeinanti TV3 vadovė Laura Blaževičiūtė. Damos atrodė iškilmingai, jų neišgąsdino neprognozuojamas oras, kuris šį vakarą, rodos, pasigailėjo po atviru dangumi šventę surengusių organizatorių.

Šventėje dainavo šeimyninis duetas Deivis Norvilas su Renata Voitechovskaja, basomis į sceną lipę Vaidas Baumila su Kotryna, Rosita Čivilytė, „Lietuvos talentų“ finalistai, Donatas Montvydas, aistringą tango atliko Evelina Anusauskaitė, šou surengė Linas Adomaitis, įvairių projektų dalyviai ir nugalėtojai ir kiti. Transliaciją užbaigė šokių projekto dalyviai įspūdingu pasirodymu.

KLUBAS.LT fotogalerjoje - filmavimo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją