Visos trys geidžiamos ir jaunatvišku grožiu spindinčios moterys atrodė tarsi seserys balerinos, apsivilkusios baltas šokėjų sukneles. Jas kūrė pats mados ekskliuzyvas Juozas Statkevičius, kuriam merginos dėkojo tiesioginiame eteryje.


Sudainavusios dainą, kone himną moterims, serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždės nuskubėjo prie vakaro vedėjo Vytauto Rumšo jaunesniojo ir už tai, jog prieš joms pasirodant scenoje jis sakė, kad moterys ne tik nemeluoja geriau nei vyrai, bet ir vairuoja kur kas blogiau, įmetė jį į fontaną.


Po tokio akibrokšto žavioji trijulė parėmė vakaro vedėjų vaidmenį iš prieš tai šioje pozicijoje karaliavusių Vytauto Rumšo jaunesniojo, Ramūno Cicėno ir Audriaus Bružo.


Šmaikščiosios gražuolės viso vakaro metu traukė vyrų žvilgsnius. KLUBAS.LT skaitytojai gali patys įvertinti, kuri J. Statkevičiaus papuošta mergina atrodė žavingiausiai.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją