Dėl „Mis Lietuva“ titulo šeštadienio vakarą Vilniuje varžėsi 14 merginų. Dvyliką jų į konkursą pateko dalyvaudamos „Lietuvos ryto“ televizijos organzuotame konkurse, dvi jų – savo miestų – Šiaulių ir Kauno atstovės.

Pirmąja vicemis tapo vilnietė Deimantė Bubelytė, antrosios vicemis titulas atiteko antrus metus iš eilės konkurse dalyvaujančiai dainininkei Ievai Jotkėlaitei, „Mis Elegancija“ tapo vilnietė Sandra Lukšytė, „Mis foto“ titulas atiteko kaunietei Elonai Račkutei, o publikos simpatijas taip pat pelnė Gritė Maruškevičiūtė.

Konkurse merginas vertino komisijos pirmininkas Benas Gudelis, aktorė Dalia Michelevičiūtė, stilistas Kęstutis Rimdžius, „Misis Lietuva 2010“ Vaida Kursevičienė ir garsus fotografas Raimundas Adžgauskas.

Komisijos darbas šiais metais buvo išties nelengvas, nes daugelis merginų – profesionalūs modeliais, įvairių tarptautinių grožio konkursų dalyvės ir prizininkės. Maža to, kone visos merginos ne tik gražios – bet ir talentingos: profesionalios šokėjos, dainininkės, būsimos teisininkės ir, būdamos dar labai jaunos, labdaros akcijų iniciatorės.

Merginos, tradiciškai, demonstravo specialiai joms sukurtus retro stiliaus bikinius. Lietui lyjant merginos vaikščiojo šlapiu podiumu, vienai merginai vos pavyko išvengti nesėkmės, mat ji, eidama podiumu, paslydo.

Elegancijos konkurse gražuolės suspindo specialiai joms dizainerės Julijos kurtomis vakarinėmis suknelėmis.

Konkursantėms ir lietaus nepabūgusiems svečiams koncertavo Egidijus Sipavičius, Justinas Lapatinskas, Mundis ir kiti atlikėjai. Vakaro vedėjai ir merginų padrąsinimo komanda buvo Livija Gradauskienė ir Jogaila Morkūnas.

KLUBAS.LT – konkurso „Mis Lietuva 2010” akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją