Savo poziciją, pasitelkdamas jėgą, L. Ryškus pademonstravo savaitgalį, režisieriaus Arūno Žebriūno aštuoniasdešimtmečio jubiliejaus minėjime, užpuldamas ir aptalžydamas žurnalo „Žmonės“ fotografą, kai šis mėgino įamžinti raudonuoju kilimu žengiančią mylimųjų porą, rašoma žurnale.

Linas Ryškus, pamatęs į juos atsuktą objektyvą, puolė prie fotografo Viganto Ovadnevo, sugriebęs už plaukų ketino jo galvą trenkti į grindis, sakydamas, kad kitą kartą tikrai sumuš.

Vis dėlto L. Ryškus Klubui.lt teigė, jog jokio užpuolimo tame renginyje nebuvo: „Tai buvo mano dėstytojo Žebriūno vakaras ir jis (fotografas - KLUBAS.LT past.) nebuvo užpultas. Paprasčiausiai norėjau, kad nefotografuotų, nes labai įkyriai lindo. Ir daugiau aš neturiu ką komentuoti, nes jokio ten puolimo nebuvo. Jeigu aš ką nors užpulčiau – tai jau būtų matęsi.“

Paklaustas, ar tikrai netiesa, kad jis fotografą V. Ovadnevą viešai sugriebė už plaukų, režisierius taip pat gynėsi: „Nenoriu aš komentuoti jokių čia už plaukų paėmimų, gėda tam fotografui, kuris čia taip skundžiasi tokiais dalykais. Lįst prie žmonių moka, o vat vyru pabūt nemoka. Tai labai gaila, linkime jam geros karjeros ir toliau.“

Šaltinių teigimu, A. Žebriūno jubiliejaus šventėje nebuvo itin daug plačiai visuomenei iš žurnalų viršelių pažįstamų , renginį fiksavo tik keli fotografai, tačiau to pakako, kad L. Ryškus susinervintų, nepaisant to, kad pats su Edita atėjo į viešą renginį.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją