Vestuvių ceremonija vyko R. Williamso viloje Beverly Hilse.Dainininkas taip stengėsi vestuvių vietą išsaugoti paslaptyje, kad net ir svečiai iki pat vestuvių nebuvo tikri, ar sutuoktuvės vyks būtent čia.

36-erių R. Williamsas ir 31-erių jo aktorė draugė susituokė artimiausių raugų rate, o puotą padėjo organizuoti atlikėjo mama, rašo Dailymail.co.uk.

Aydos draugė pasakojo, jog svečiai žinutes su prašymu rezervuoti rugpjūčio 7-osios dieną gavo prieš dvi savaites, tačiau net ir tada nebuvo atskleista tikroji šventės priežastis. Neva kvietime buvo minima, kad vakarėlis bus skirtas paminėti Robbie darbo muzikos industrijoje dvidešimtmetį.

Vestuvių vieta buvo kruopščiai saugoma nuo pat ryto, nes R. Williamsas nenorėjo, kad žmonės juos pamatytų. Jaunavedžiai vilkėjo tradicinius drabužius – juodą smokingą ir baltą suknelę.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją