Energingasis aktorius Karolis Sakalauskas nuo naujojo sezono kartu su seksualiąja Oksana Pikul ves naują LNK laidą apie žvaigždžių gyvenimą „Kažkas atsitiko“.

„Būsim labai šaunus duetas: abu jauni ir perspektyvūs. Oksana patinka 99 procentams vyrų, o aš, tikiuosi, bet 1 procentui moterų, todėl, galima sakyti, pateisinsim 100 procentų žiūrovų viltis. Abejingų mums nebus“, - kvatojasi Karolis.

Pasak Karolio, jam su Oksana bus linksma: viena, ji turi patirties, antra, jiedu yra daugelį metų pažįstami, trečia, ji – ne jo skonio moteris, todėl laidoje galės paerzinti vienas kitą.

„Vadinasi, laidoje kažkas gali atsitikti, - intriguoja Karolis ir priduria, - Oksana – labai šauni ir žavi moteris, bet aš einu iš proto dėl tamsiaplaukių. Be to, pasisakau už natūralų grožį ir esu kelis kartus atkalbinėjęs Oksaną nuo krūtinės didinimo operacijos“.
Karolio žmona gali būti rami dėl naujos jos vyro partnerės. „Sužinojusi, kad laidą vesiu su Oksana, žmona net nesureagavo. Jokio pavydo“, - atviravo aktorius.

Pasak Karolio, į laidą pateks ne visos žvaigždės, o tik tos, kurioms kažkas atsitiko.

„Pamenate, kai man kažkas atsitiko Egipte ir aš sėdėjau kalėjime? Tokia žvaigždės istorija verta pakliūti į mūsų su Oksana laidą“, - sako aktorius, gegužę Egipte įsivėlęs į skandalą dėl esą islamo religijos įžeidimo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją