Įspūdingame baseine ant prabangaus viešbučio „Marina Bay“ stogo Singapūre K. Perry žurnalistams pristatė savo naujausią albumą. Baseino konferencijoje Katy vilkėjo nėriniuotą bikinį ir, kaip visada, atrodė puikiai.

Tačiau panašu, kad intensyviai besitreniruojanti K. Perry, kuri per šiais metais vyksiančią vestuvių ceremoniją su sužadėtiniu Russelu Brandu nori atrodyti pritrenkiančiai, žurnalų viršeliuose vis dar retušuojama naudojant kompiuterines programas.

Šį mėnesį K. Perry pozavo žurnalo „Rolling Stone“ viršeliui, kuriame ji dėvi seksualius apatinius. Katy atrodo nuostabiai, tačiau jos pilvukas, palyginus su neretušuotomis nuotraukomis iš spaudos konferencijos – pašalintas skaitmeniniu būdu, rašo Dailymail.co.uk.

Nepaisant to, kad Katy figūra nuolat giriama, o dėl jos ji tikrai nemažai stengiasi, laikydamasi penkių faktorių sporto ir mitybos programos, žurnalo fotosesijoje ji „suformuota“ kur kas lieknesnė.

K. Perry savo linijas tobulina treniruodamasi su žvaigždžių treneriu Harley Pasternaku, kuris teigė, kad jos tikslas – visur ir visada atrodyti nuostabiai: „Katy – užimta moteris, bet jos tikslas treniruotis penkis kartus per savaitę.“

Penkių faktorių fitneso programą sudaro penkios treniruotės į savaitę, kurių metu kiekviena raumenų grupė treniruojama po penkias minutes, o taip pat reikia maitintis penkis kartus per dieną, laikantis specialios dietos.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – K. Perry spaudos konferencijoje baseine.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją