Nauja teritorija

Pirmas dalykas, galintis išgąsdinti moterį, yra skatinti ją išbandyti lovos reikaluose kažką, ko ji niekada nebandžiusi. Tai priklauso nuo moters patirties ir pasitikėjimo savimi. Todėl prieš ką nors darant, reikėtų jos atsargiai paklausti, ar ji tai bandžiusi ir, vadovaujantis jos reakcija, imtis arba nesiimti tolesnių veiksmų.

Smaugimas

Suspausti moters kaklą rankomis nieko baisaus, jei ji iš anksto žino, kad tai tave užveda arba jei ji pati to prašo. Tačiau pradėti ją juokais smaugti lyg iš giedro dangaus – prasta mintis, kuri gali ją išgąsdinti. Daugeliui žmonių patinka šiurkštus, grubus ar net skausmingas seksas, tačiau apie tai būtina pasikalbėti iš anksto.

Ekstremalūs sekso žaisliukai

Baterijomis valdomi sekso žaisliukai gali būti normali tavo seksualinio gyvenimo dalis, tačiau jei lovoje esi su nauja partnere, nepradėk temptis į guolį savo įrankių, jei ji dar nėra mačiusi tavo slaptos žaisliukų dėžutės. Daugelio moterų nešokiruotų įprasti vibratoriai ar akių raiščiai, tačiau jei tavo aistra tokie įrankiai, kaip botagėliai, antrankiai, virvės ir panašiai – būtų gerai ją apie tai perspėti. O jei turi itin keistų fetišų, teks palaukti, kol gerai ją pažinsi ir tik tada jai apie tai užsimink.

Keisti nešvakūs žodeliai

Daugelis mūsų mėgsta nešvankiai kalbėti lovoje, ypač pagauti aistros, tačiau pavojus yra tame, kad gali išsprūsti ir tokių žodžių, kurie nebūtų patys maloniausi ir gali ją išgąsdinti. Galbūt tu pradedi šnabždėti jai į ausį seksualius dalykus, tačiau jei tavo balsas tampa panašus į maniako, o fantazijos peržengia sveiko proto ribas, gali išgirsti netikėtą jos sprendimą vykti namo ar eiti miegoti, nes jai reikia anksti keltis į darbą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją