Po televizinio projekto „Turtuoliai vargšai“ eksperimento ponas Arūnas sakė, kad ši patirtis, bet kokiu atveju – gera: „Tikriausiai tik po poros dienų ištiesų suprasiu viską, kai viskas susigulės.“

A. Valinskas, gatvėje bendravęs ne tik su praeiviais, bet ir su tikrais benamiais, sakė, kad kiekvienam žmogui derėtų pabandyti bent kartą gyvenime įsijausti į tokį vaidmenį: „Ir ne tik drabužius persirengti ar nusigrimuoti, bet iš tikrųjų pabandyti, ką reiškia taip gyventi.“

Po eksperimento geležinių monetų ir tuščios taros prisirinkęs seimūnas pasakojo, jog gatvėje prašydamas pinigų sutiko ir pažįstamų –nė vienas jų iš pirmo žvilgsnio jo neatpažino.

„Tikriausiai po mano žmonos geriausiai mane pažįstanti moteris, mano kolegė Renata Mikailionytė vos neapsiverkė, galbūt pagalvojo, kad man tikrai kažkas negerai, bet davė litą“, – apie modelių agentūros bendrasavininkę, ne vienerius metus drauge dirbusią su buvusiu televizijos vilku, pasakojo Arūnas.

Tiesa, taip pat gavėje sutiktas Aleksandras Pogrebnojus A. Valinskui pasiūlė susirasti darbą, o Arnoldas Lukošius Seimo nario net cigarete nepavaišino.

Vis dėlto labiausiai ponui Arūnui įsiminė situacija, kai iš savo surinktų pinigų dviejų litų monetą jis norėjo atiduoti tikram benamiui, bet šis atsakęs, kad ir pačiam Arūnui ne ką lengviau, todėl iš pradžių pinigų nenorėjo imti.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – elgeta vienai dienai virtęs A. Valinskas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją