Ir jei tai nepakėlė jai nuotaikos, kol jai atliko visas įprastas procedūras – apieškojo nuogą, aprengė oranžinę kalinės uniformą ir fotografavo, kita žinia tikrai turėjo praskaidrinti Lindsay dieną.

Los Andželo šerifo departamentas pareiškė, kad jei L. Lohan gražiai elgsis, jai įkalinimo įstaigoje reikės būti tik 14 dienų, vietoj 90.

Vis dėlto aktorė į kalėjimą atvyko apsipylusi ašaromis ir išsigandusi. Tiffany Hawes, kuri šiandien buvo išleista iš kalėjimo po 35 dienų dėl vairavimo be vairuotojo pažymėjimo, pasakojo Dailymail.co.uk: „Lindsay verkė, kai ji įėjo. Jai buvo uždėti antrankiai, nors elgėsi ji ramiai. Mes visos pradėjome jai sakyti „Telaimina tave Dievas“ ir sveikintis – tada ji nusišypsojo.“

Po to, kai L. Lohan buvo nufotografuota, ji buvo nuvesta į vienutę, kur praleis 23 valandas per parą. Iš viso kalėjime yra 2200 lovų ir bendrų kamerų, tačiau dėl jos pačios saugumo Lindsay gyvens viena.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – L. Lohan teismas prieš kalėjimą ir L. Lohan kalėjime.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją