E.Anusauskaitė kartu su Ukrainos, Baltarusijos ir Rusijos estrados įžymybėmis, tarp kurių buvo ir Valeria, Ana Lorak bei Dima Bilanas, dainavo autoriniame kultinio latvių kompozitoriaus Raimondo Paulso koncerte.

E.Anusauskaitė atliko kadaise Alos Pugačiovoso dainuotą R.Paulso hitą „Staryj drug“, kurį pilnutėlė Vitebsko vasaros amfiteatro arena, talpinanti šešis tūkstančius žiūrovų, sutiko gausiais aplodismentais. Lietuvos dainininkei plojo ir pats Raimondas Paulsas – Latvijos legenda toli gražu ne kiekvieno artisto pasirodymą palydėjo aplodismentais. Lietuvaitei neliko abejingas ir orkestrui dirigavęs Baltarusijos nacionalinio orkestro dirigentas Michailas Finbergas, kuris galantiškai pabučiavo merginai ranką.

Šiuo mažyčiu triumfu E.Anusauskaitė savotiškai atkeršijo Rusijos popmuzikos įžymybei Dimai Bilanui, kuris be skrupulų pasisavino Evelinos pasirinktą maestro dainą „Liubov nastala“. Kuomet lietuvaitė jau buvo pradėjusi repetuoti šią dainą, dukters prodiuserė Jurga Anusauskienė sulaukė D.Bilano vadybininkų skambučio, kurie be didesnių atsiprašymų pasakė, jog šią dainą R.Paulso koncerte dainuos D.Bilanas, mat tai „vienintelė maestro daina, kurią moka ir jaučia Dima“.

E.Anusauskaitė pateko į nepavydėtiną padėtį, tačiau ją išgelbėjo pats maestro, leidęs sudainuoti kūrinį „Staryj drug“.

Nors R.Paulso koncerte pasirodęs D.Bilanas sulaukė tikros ovacijų audros, tačiau stebint iš šalies neatrodė, kad pats maestro liko patenkintas šiuo Rusijos popmuzikos žvaigždės pasirodymu.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją