Andriaus bendrakeleivė Džiuljeta įsitikinusi, kad jos vieta – didžiojoje scenoje tarp ryškiausių Lietuvos žvaigždžių. Moteris nepaprastai mėgsta dainuoti ir mano, kad tai daro labai profesionaliai, todėl keliaudama išsikėlė tikslą Andrių Rimiškį sužavėti savo vokaliniais sugebėjimais.

Atvykę į Turkiją, keliautojai tradiciškai apsigyveno prabangiame viešbutyje. Įžengusią į apartamentus, Džiuljetą ištiko šokas, mat ji iki tol niekada nebuvo išvykusi iš Lietuvos. Visgi moteris nepasimetė ir bandė kiekvienai progai pasitaikius demonstruoti Andriui savo balso galimybes ir visas žinomas lietuviškas dainas.

Per pirmąją vakarienę Džiuljeta išliejo Andriui savo širdgėlą dėl nenusisekusio pasirodymo LNK projekte „2 minutės šlovės“, kur ji atliko grupės „YVA“ dainą „Į dangų“. Komisijoje tuo metu jos pasirodymą vertino Violeta Tarasovienė, kuri, Džiuljetos žodžiais tariant, ją „sudirbo“, todėl buvo verta keliautojos kritikos.

Ar Džiuljetai pavyks įtikinti Andrių, jog ji verta būti tarp lietuviškų žvaigždžių? O gal populiarus dainininkas išdės jos talentą į šuns dienas?

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją