Liepos 12-osios, pirmadienio popietę Deivis kartu su kitais aštuoniolika konkurso dalyvių dalyvavo įžanginėje dalyje – joje dainininkai, atlikę pasirinktus kūrinius, prisistatė komisijai ir išsitraukė burtus, lėmusius pasirodymo eilę. Įžanginė konkurso dalis vyko Vitebsko filharmonijoje, paskui konkursas persikels į miesto amfiteatrą.

Šviesiai rudu kostiumu pasipuošęs Deivis iš karto pelnė publikos simpatijas su ja pasisveikinęs baltarusių kalba. Tačiau pats pasirodymas nebuvo geriausias – Deivis pasirinko savo kūrybos dainą „Ir man taip gera“, ir pastebimai jaudinosi ją atlikdamas.

Dainininkas situaciją pabandė pataisyti pademonstruodamas humoro jausmą, tačiau, regis, baltarusių publika jo nesuprato. Konkurso vedėjai paklausus, iš kokio krepšelio – ar esančio dešinėje, ar kairėje, dainininkas trauks savo burtus, Deivis nusprendė papokštauti: „Kadangi esu vyras, eisiu į kairę“. Tačiau publika ir vertinimo komisijos nariai labai santūriai reagavo į šią humoristišką užuominą į neištikimybę – salėje šyptelėjo vos keli žmonės.

Festivalio „Slavianskij bazar“ atstovė Lietuvoje Jurga Anusauskienė, pabrėžė, jog šiemet dalyvauja ypač stiprūs varžovai. „Deivis pasirodė santūriai, bet tai nėra blogai. Nebūtina viską iššaudyti per pirmą dieną. Manau, kad jis dar tikrai nustebins vertinimo komisiją, - po Deivio pasirodymo sakė J.Anusauskienė. – Tačiau šiais metais ji nelabai palanki Lietuvai - nėra estų, gruzinų, armėnų, kurie visada su Baltijos šalimis sudarydavo solidarų bloką prieš Balkanus ir slavus“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją