Evelina Anusauskaitė pasirodė šeštadienio naktį surengtoje diskotekoje, kur atliko tris kūrinius - lyriškąją „Stand Up For Love“ (ją jaunoji dainininkė dedikuoja nuo tilto numesto šuns Pipiro atminimui), kartu su Jeronimu Miliumi sudainavo kūrinį iš „Operos fantomo“ „All I Ask of You“, bei energingąjį tango „Yo Soy Maria“.

Publika šiltai priėmė jau septynerius metus čia koncertuojančią lietuvaitę, tačiau koją E.Anusauskaitės dainoms pakišo trijulė iš Ukrainos „Quest Pistols“. Vaikinai scenoje sukūrė energingą šou, kurio viena dalimi tapo tualetinio popieriaus rulonai, kuriuos dainininkai mėtė žiūrovams. Šie skolingi neliko, ir juos mesdavo atgal į sceną. Tokiomis savotiškomis „dekoracijomis“ papuoštoje scenoje ir teko pasirodyti E.Anusauskaitei.

Dainininkė pasakojo, kad susikoncentravusi į dainavimą net nepastebėjo scenoje besiviliojančio tualetinio popieriaus – kur kas labiau jis trukdė pagal E.Anusauskaitės atliekamą „Yo Soy Maria“ scenoje tango šokusiems šokėjams Gyčiui Ivanauskui ir Justinai Žemaitytei.

Pamačiusi, kas dedasi scenoje, pykčiu netvėrė Jurga Anusauskienė. Moterį nustebino, jog scenos darbininkai nesugebėjo po ukrainiečių pasirodymo nuo scenos nurinkti šiukšlių. „Septynerius metus dalyvauju „Slavianskij Bazar“, bet toks atvejis – pirmas“, - ir pyko, ir stebėjosi J.Anusauskienė, pažadėjusi dėl tokio atsainaus požiūrio į atlikėjų pasirodymus festivalio organizatoriams užkurti pirtį.

Festivalio ,,Slavianskij Bazar" akimirkos scenoje ir užkulisiuose - Klubas.lt fotogalerijoje.