Deivis iš pradžių mylimosios net neatpažino. Iš nuoširdžios reakcijos buvo matyti, kad Renatai tikrai pasisekė padaryti staigmeną Deiviui 30-ojo gimtadienio proga.

Maža to, „Gulbių ežerą“ Renata šoko su Lietuvos galiūnu, pasaulio čempionu Vidu Blekaičiu. Komiškas vaizdelis Deiviui turėjo priminti jo ir sunkiaatlečio Ramūno Vyšniausko pasirodymą prieš trejus metus „Auksiniuose svogūnuose“. Vyrai taip pat šoko „Gulbių ežerą“.

Po pasirodymo Deivio laukė dar viena pribloškianti žinia: suknelė, kurią vilkėjo Renata, buvo būtent ta, su kuria gulbės vaidmenį kažkada atliko Deivis...

Renatos sveikinimą mylimajam žiūrovai pamatys per Jonines, specialioje laidoje „Kai švenčia Dvyniai ir Vėžiai“. Čia savo gimtadienius švęs Šarūnas Marčiulionis, politiko žmona Jolanta Paulauskienė, buvęs kultūros ministras Jonas Jučas, dainininkai Aleksandras Ivanauskas – Fara, Deivis, Inga Valinskienė, olimpinis čempionas Romas Ubartas ir Seimo narys Rokas Žilinskas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją