„Asta labai sąžiningai ėmėsi naujos veiklos. Su partneriu Vytautu Mackoniu treniruojasi beveik kiekvieną dieną. Kadangi Asta yra maksimalistė, jai neužtenka treniruočių vien su partneriu, ji eina į bendras repeticijas su profesionaliais šokėjais į klubą „Dileksa“. Čia Asta „šlifuoja“ šokių pagrindus,“ – sveiku Astos užsispyrimu žavisi projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Užsiėmimus A. Valentaitei ir profesionaliems šokėjams veda Lietuvos sportinių šokių profesionalų sąjungos prezidentė Olga Gunko ir ne vieną pasaulio čempioną išugdęs treneris Juozas Aleksandravičius. Į šių trenerių pamokas šokėjai važiuoja iš daugelio šalių.

Pasirodo, ir šių repeticijų su profesionalais Astai Valentaitei nepakanka. Būsimo TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvė su šokių partneriu planuoja važiuoti į šokių stovyklą Ignalinoje. Joje, kaip sako „Dileksos“ treneris J. Aleksandravičius, ši pora gaus stiprią šokių injekciją, nes profesionalių šokėjų stovykloje šokama po 6 valandas per dieną, dar pora valandų skiriama fiziniam paruošimui.

„Sąlygos sporto stovykloje, aišku, ne penkių žvaigždučių viešbučio, bet Asta vardan tikslo išmokti šokti į tai visai nereaguoja. Apie Astą galiu pasakyti tiek, kad ji paprasčiausiai daug dirba ir siekia eiti iki pergalės. Ji nieko nebijo, jai nieko nėra sudėtinga, o jei būna sudėtinga, ji bet kuria kaina tai nori įveikti ir, manau, įveiks. Su partneriu jie labai gražiai sutaria, Vytautas irgi ambicingas. Beje, tai labai vizualiai tinkanti pora“, – pasakoja N. Kavaliauskienė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją