Suknias puošti gėlėmis pamėgsta ir vis daugiau pramogų pasaulio garsenybių. Pirmoji I. Jankauskaitės pėdomis pasekė dainininkė Vaida Genytė. Gėle V. Genytė nutarė pasipuošti Motinos dienos progai skirtam koncerto filmavimui „Tau, mama“. Prie violetinės spalvos suknelės V. Genytė prisiderino tokios pačios spalvos gėlę.

Praėjusį savaitgalį vykusiuose lietuviško kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“, taip pat buvo galima išvysti ne vieną gėlių virusu užsikrėtusią damą. Ankstesniuose „Žvaigdžių duetuose“ komisijos nare dirbusi Seimo narė Dalia Teišerskytė raudonuoju „gervių“ kilimu žengė pasipuošusi oranžinės spalvos odiniu švarkeliu ir palaidine, į kurių foną įliejo taip pat oranžinės spalvos gėlę.

Masyvia dirbtine gėle pasipuošė ir nesenstanti aktorė Gražina Baikštytė. Skirtingai nei D. Teišerskytė, aktorė nevengė kontrasto – šviesią masyvią gėlę derino prie tamsaus švarko. Gėle šįkart pasipuošė ir verslininkė Irena Marozienė, prie šviesiai violetinės spalvos suknelės prisiderinusi ir tokios pat spalvos gėlę. Suknios, puoštos gėlėmis, nesvetimos ir verslininkei Danguolei Stachurai, tačiau ji gėles renkasi ne kaip akcentą, o kaip suknelės visumą.

Inga Jankauskaitė- Klubas.lt fotogaleijoje.

I. Jankauskaitės pasekėjos – Klubas.lt fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją