Koncertą vos su kelių draugų pagalbą Katerina organizavo pati. „Buvau nelengva – pirmą kartą pačiai teko rūpintis visais organizaciniais reikalais, ieškoti rėmėjų, kviesti svečius. Bet visi taškai jau sudėlioti. Džiaugiuosi, kad mano gerbėjai net ir sunkmečiu ateis palaikyti manęs,“ – sakė Katerina.

Birželio 11 dieną Ūkio banko teatro arenos scenoje be naujų Katerinos dainų bus galima pamatyti ir Beatos iš grupės „Funky”, dainininkų Stano ir Mino pasirodymus. Taip pat dalyvaus roko grupė „Berserker” bei ypatingas koncerto svečias – Lenkijos atlikėjas Ivan Komarenko.

Savo šokiais Katerinos koncertą pagyvins Karina Krysko ir Saulius Skambinas, šokių grupė „Go Brothers“, šokių studija „LAB”, šokių kolektyvai „Todes,” „Zgoda” ir „Venus”.

Šiuo metu Katerinai neramu tik dėl vieno, kad į koncertą ir debiutinio albumo STAR*T pristatymą spėtų grįžti jos gera bičiulė, dainų tekstų autorė ir prodiuserė Beata Wilkin, kuri jau daugiau nei mėnuo yra Brazilijoje pas savo gyvenimo draugą ir dukrytės tėvą Gleytoną Barbosą. „Beata dar prieš išvažiuodama man pažadėjo grįžti. Sakė, tokio renginio jokiu būdu nepraleis. Bet ką gali žinoti, juk Brazilija – ne Europa, ne taip paprasta grįžti, juo labiau kad Beata ten išvažiavus su dukryte, kuri dar tokia maža.. Visko gali nutikti, bet aš labai noriu tikėti, kad Beata laikysis savo pažado ir grįš,“ – optimistiškai kalbėjo Katerina.

Atrodo, lietuviškoje pramogų pasaulio padangėje sužibo dar viena žvaigždelė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją