Nors prisiekę „Eurovizijos“ formato gerbėjai lietuvaičiams prognozuoja totalią nesėkmę, „InCulto“ kolegos – Lietuvos scenos žvaigždės – tiki, kad jų tėvynainiai tikrai neliks nepastebėti.

Rūta Ščiogolevaitė: „Asmeniškai tikiu jų sėkme. Manau, daug kas priklausys ne tik nuo dainos, bet ir nuo to, kaip pasiseks ją atlikti. Kelnaitės? Jų humorą aš puikiai suprantu, ir man jis yra juokingas“.

Vilius Tarasovas: „Noriu, kad jie patektų į dešimtuką, manau, kad gali, o kaip bus – sunku prognozuoti. Gal man muzikine prasme ir nelabai patinka, bet sakau, kad lietuviai atrado tokį prikolo cinkelį po „LT United“. Labai smagu, kad jie visi tokie pankovi, ne tik vienas Jurgis išsidirbinėja, o visi tokie šarmingi. Manau už latvius tikrai geriau bus. Man nei tie estai, nei latviai nepatiko – „Inculto“ šioje vietoje yra visa galva aukščiau už kaimynus.“

Ovidijus Vyšniauskas: „Aš norėčiau, kad jie patektų į finalą. O šiaip „Eurovizija“ yra labiausiai neprognozuojama muzikinė laida. „Inculto“ yra originalūs, o kaip nuskambės - nežinia. Bet matot, kad mes tos naftos nepapumpuojam (šypsosi), tai nežinia, ar už mus balsuos. Sunku prognozuoti, bet linkiu sėkmės, tegul Dievulis padeda jiems.“

Linas Adomaitis: „ Vieninteliai „Inculto“ šį vakarą bus tokie, kurie turi sveiko išprotėjimo, tokio funk-punk, bet žinant, kad „Eurovizija“- balkanovizija, tai labai sunku prognozuoti. Man ir estų daina pirmajame pusfinalyje labai patiko, toks išsiskiriantis iš kitų pasirodymas, bet štai – nepateko. Man patinka „Inculto“ daina, bet nepatinka, kad jie pasirodo pirmu numeriu. Ta tokia „kelnaičių daina“ turėtų būti kur nors per vidurį, ar net labiau gale, kai jau visi bus įsivažiavę.“

Skaistė Steikūnaitė: „Labai tikiuosi, kad grupė pateks į finalą -galbūt todėl, kad Eurovizijai yra svarbiau šou, nei daina. Prisiminkime „LT United“ - visiška paprasta daina, keli žodžiai, bet koks šou! Ir jis papirko žiūrovus. „InCulto” – antrieji „LT United”. Jie labai aktyvūs, išsiskiria iš minios. Tik gaila, kad pasirodys pirmieji – tame slypi tam tikras pavojus“.

Andrius Mamontovas: ,,Manau, kad jie turi pakankamai rimtą konkurenciją. Paprastai žmonės įsimena koncerto pradžią ir pabaigą, bet vėlgi – viskas labai priklauso nuo to, kaip atrodys pasirodymas po jo. Jeigu tai bus keli stiprūs pasirodymai, tada pasimiršta prieš tai buvęs. Jiems reikia sėkmės. Manau, kad galėsime džiaugtis, jeigu jie praeis į finalą. Skeptiškai žiūriu į šou su kelnaitėmis. Nemanau, kad tai yra išbaigta ir labai tinka prie dainos. Man labiau patinka, kai tą kūrinį jie tiesiog groja paprasčiausiais instrumentais – tai atrodo smagiau“.

Marijus Mikutavičius: ,,Man linksma juos stebėti. Taip, man labai patiko jų daina. Manau, kad tie, kas domisi ,,Eurovizija“, kas stebi repeticijas, ,,InCulto“ turėtų jausti simpatijas. Bet neaišku, kiek žmonių tuo domisi. Gali būti, kad daugelis apie jų pasiruošimą nežino, o tuomet lieka tik tos trys minutės ant scenos, per kurias jie privalo nustebinti. Man jų pasirodymas patinka, man linksma. Manau, kad jie yra geras kąsnis žurnalistams. Jie yra drąsūs, ekstravertiški, linksmi, kur tik nuvažiuoja, ten sukuria gražų chaosą. Tokius visada myli labiau, nei kažkokias lakštingalas, kurios turi žiauriai gerus balsus, bet dvi savaites tik sėdi užsidariusios kambaryje ir repetuoja“.

Nijolė Pareigytė. Kiek teko stebėti, kaip „InCulto“ šį dalyką pristatinėja, išsukinėja, kaip bendrauja su vietos žiniasklaida, jie tikrai turėtų sulaukti daug pagyrų, gerų atsiliepimų, juolab, kad daina yra užvedanti. Kiek teko stebėti pirmąjį pusfinalį – neturiu jokių favoritų. Žiauriai nuobodu – viena akimi žiūrėjau ir klausiau savęs: kiek tai dar truks? Paprastam žiūrovui, kiek girdėjau atsiliepimų, kad ir iš savo tėvų, ši daina irgi priimtina. Tikrai turėtų pasisketi, juo labiau, kad jie labai charizmatiški, profesionalūs muzikantai – tikrai yra į ką pasižiūrėti. Buvo tokių „Eurovizijų“, kai buvo siunčiami tokie atstovai, kai jau iš anksto žinojai, kad nepasiseks. Pernai, kai „Eurovizijoje‘ dalyvavo Sasha Song, taip pat tikėjau, kad jis įveiks pusfinalį, o finale pateks į pirmąjį dešimtuką. Bet turbūt scenoje vienas – ne karys. Tikrai tikiu, kad scena bus užpildyta nuotaika, profesionalumu – visa tuo, ką „InCulto“ gali parodyti. Labai norėčiau, kad jei užimtų tokią pačią vietą kaip ir „LT United“, ar atsidurtų aukščiau. Tik prašau – ne pirmoje vietoje! Nes Lietuva dar labiau nuskurs“ (juokiasi).