42-ejų H. Mills pirmadienio vakarą atrodė taip, lyg būtų atskriejusi iš praeities savo nuosavu laiko burbulu, kritikos negailėjo Britanijos dienraščio „Daily Mail“ mados žurnalistai.

Buvęs modelis H. Mills eilinį kartą atkreipė į save dėmesį pasirodžiusi ant raudonojo kilimo filmo „Arabia 3D“ premjeroje su auksu žėrinčia suknele, pabrėžiančia moters iškilumus.

Ji atrodė lyg 80-ųjų primadona, aukso spalvos suknią priderinusi prie auksinės rankinės ir to pačio laimečio šukuosenos.

Taip pasipuošusi H. Mills viešumoje pasirodė praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai ji aplinkinius nustebino savo drąsia apranga – labai aptemptais šortukais ir ilgaauliais batais „StreetDance“ premjeroje Londone.

Praėjusį vakarą, parodžiusi dar ir nenatūralų savo įdegį bei gilią iškirptę, ji dar kartą įrodė, kad moteriai sunku sekti mados vėjus.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją