Prokurorai nori, kad netrukus keturiasdešimtmetį švęsianti manekenė, turėtų atvykti liudyti teismui ir papasakoti apie neapdirbtus deimantus, kuriuos ji neva, 1997-aisiais lankydamasi Pietų Afrikoje, gavo iš prezidento, praneša „CBS“.

Ketvirtadienį pateiktuose dokumentuose pranešama, kad per savo advokatus N. Campbell susisiekė su prokurorais teigdama, kad ji nerimauja dėl savo saugumo, todėl nenorėtų būti įtraukta į bylos tyrimą.

Prokurorai C. Taylorą kaltina teikus ginklus ir karo amuniciją brutaliems sukilėliams Sieros Leonės civilinio karo metu, o už juos gavus „kruvinųjų“ deimantų. Jis kaltinimus neigia.

Bylos tyrėjai taip pat norėtų apklausti aktorę Mia Farrow, kuri prasitarė, kad N. Campbell jai yra pasakojusi, kad iš C. Tayloro ji kadaise dovanų gavo neapdirbtą deimantą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją