Nors scenoje prancūziška dvasia dvelkiančias suknias demonstravo visas pluoštas garsių moterų, daugiausiai žiūrovų ovacijų, plojimų ir palaikančių šūksnių sulaukė vilnietė Jelena, sostinės naktinio gyvenimo gerbėjams geriau žinoma kaip kokteilių baro „Absento fėjos“ šokėja Lenačka.

Įspūdingų formų 27-erių moteris parodė visus savo privalumus, o jos nevaldomas entuziazmas scenoje, atrodo, užkerėjo visus susirinkusius stebėti naujausios L. Salasevičiaus kolekcijos.

Podiumu taip pat žengė šarmingai šį vakarą atrodžiusi Elena Puidokaitė-Atlanta, kurios pasirodymą atidžiai stebėjo ir mylimasis Donatas Kisielius.

Modelio darbą prisiminė ir žavioji Laura Imbrasienė, ir Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, o pagrindinę, stilizuotą vestuvinę suknią vilkėjo modelių agentūros „Major Image Group“ bendrasavininkė Julija Maslinskaja. Modeliu tapo, o vėliau savo dainomis užbūrė dainininkė Evelina Sašenko.

Pasigrožėti Liutauro darbu ir palaikyti savo bičiulių atėjo Oksana Zlatkovaitė, Edmundas Štengeris su žmona Violeta, Eirida Daukšienė ir kiti.

KLUBAS.LT fotogalerijose – Liutauro Salasevičiaus kolekcijos pristatymas ir vakaro svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją