A. Grudytė-Guobienė drauge su Vytautu Šapranausku vedė vieną projekto „Chorų karai“ laidą, kur pakeitė atostogaujančią Jurgitą Jurkutę. Po pritrenkiančiai gražios moters pasirodymo laidoje, komplimentai ir įvairūs pasiūlymai dalyvauti fotosesijose Agnei pasipylė lyg iš gausybės rago.

„Iš pradžių buvo malonu, kai buvau įvardinta viena seksualiausių laidų vedėjų, juk kiekvienai moteriai malonu būti pavadinta seksualia. Tačiau vėliau, kai buvau pradėta vadinti sekso simboliu – man nebepatiko, juk seksualumas ir seksas turi visiškai skirtingas reikšmes“, – laidos „Be grimo“ filmavime kalbėjo A. Grudytė-Guobienė.

Šį kartą laidos tema buvo erotinės fotosesijos, kurios žaibiškai populiarėja Lietuvos įžymybių gretose. Agnė buvo viena iš nedaugelio laidos pašnekovių, kuri kategoriškai tvirtino, jog niekada nesutiktų dalyvauti tokioje fotosesijoje.

Agnė sako, kad be to, jog buvo pradėta vadinti sekso simboliu, ji sulaukė ir ne vieno pasiūlymo pozuoti apsinuoginus, bet ji nė kiek nedvejodama tokius pasiūlymus atmeta: „Kodėl aš turėčiau rodyti savo nuogą kūną? Nebūtina nusirengti, kad būtum seksuali ir graži.“

A. Grudytė-Guobienė laidoje sakė visiškai nesuprantanti erotinių fotosesijų prasmės ir jai nemalonu net pagalvoti, ką vyrai veikia žiūrėdami į tokias nuotraukas: „Iš karto prieš akis man iškyla iškrypėliai, nesiprausę, neišsilavinę vyrai, kurie žiūrėtų mano nuotraukas ir ką jie su tomis nuotraukomis veikia... man nemalonu.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją