A. Valentaitei (29) dalyvauti projekte „Šok su manimi“ pasiūlė šokėjas Vytautas Mackonis (20), pernai projekte dalyvavęs su verslininke Inga Krukauskiene, rašo žurnalas „Žmonės“.

Nors praėjusiais metais dėl laiko trūkumo Asta šokti televizijoje atsisakė, šiais metais ji priėmė šokėjo pasiūlymą išbandyti jėgas ant parketo: „Noriu ko nors naujo, kad kūną ir protą sukrėstų stresas. Man reikia veiklos, kuri „vežtų“.

Žurnalo „Žmonės“ paklausta, ar nebijo kandžios komisijos kritikos ir ypač Jurijaus Smorigino replikų, A. Valentaitė sako suprantanti Jurijaus jumorą ir replikų nesibaiminanti: „Na, jeigu Smoriginas labai aršiai puls, tada aiškinsimės santykius (juokiasi).“

Asta sako, kad į šokių aikštelę nepuolė lyg išdegusi akis – iš pradžių ji susitiko su partneriu ir paprašė jo nuoširdžiai pasakyti, ką jis mano apie jos, kaip šokėjos, duomenis – Asta norėjo atviro atsakymo, net jei jis nebūtų labai malonus: „Nenoriu būti buratinu ir juokinti žmonių“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją