Įspūdingame koncerte dalyvavo gausus būrys scenos įžymybių. Pop žvaigždės persikūnijo į perdirbamas atliekas, lipo į sceną apsikarsčiusios popieriais, plastikiniais maišeliais ir tuščiais buteliais.

Atlanta suspindėjo įspūdingu baterijos kostiumu, Aistė Pilvelytė savo jau kultine tapusią dainą „Melancolia“ atliko vilkėdama masyvią suknią pagamintą iš plastikinių butelių ir jų kamštelių.

Vis dėlto daugiausiai ovacijų sulaukė koncerto pabaigoje scenoje su būriu kitų atlikėjų pasirodžiusios krūtingosios blondinės, vilkėjusios nė kiek šiukšlių ar atliekų neprimenančias aukso spalvos sukneles – matyt Oksana, Marina ir Skaistė įkūnijo brangius perdirbamus metalo gaminius.

Dainų popuri, kuriame skambėjo „Šokoledo“ ir „Studenčių“ dainos, žaviosios šviesiaplaukės užbaigė savo naujausia daina „Išpildyk mano norus“ ir publika ėmė tiesiog ūžti.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akcijos „Darom‘ 10“ baigiamasis koncertas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją