Ekonomiką studijuojantis jaunuolis, „Auksinės blykstės“ kūrėjų priskirtas prie auksinio ajunimo, mat jo tėvas – garsus žmogus Lietuvoje, pasakojo, kad ypatingų nepatogumų ar nuotykių dėl tėvo veiklos ar pavardės nėra patyręs. Tiesa, žmonės visada jaunuolio prašo pasakoti anekdotus, kurių jis tiek kiek tėvas, tikrai nemoka. „Pavardė padeda, kai sustabdo policija,”- prisipažino humoristo sūnus. „O, štai šitai girdžiu pirmąsyk“, – su šypsena nustebo Artūras Orlauskas.

„Auksinės blykstės” studijoje Martynas tikino, kad „auksiniu jaunimu” jo vadinti nereikėtų, nes jis nei turtingo tėvo, nei turtingas sūnus. Tačiau Artūras patikino, kad puikiai išauklėjo sūnų, kurį augino sportišku, vyrišku, mandagiu ir apsiskaičiusiu. Humoristas liepdavęs sūnui skaityti knygas arba kitaip šis nieko negaudavęs iš tėvo, rašoma praneišime žiniasklaidai.

Anot garsaus tėvo, beliko sūnui tik marčią parvesti. O tokiam puikiam jaunuoliui bet kas netiks. „Turi būti grafaitė jau mažų mažiausiai. Su svarovskiais visur. Nosyje – būtinai,“ – šmaikštavo A.Orlauskas.

„Auksinės blykstės” studijoje, kalbant apie “auksinį jaunimą” Lietuvoje, šalia Artūro Orlausko sūnaus prisėdo ir Livetos ir Petro Kazlauskų dukra Ingrida. Mergina drąsiai glaudėsi prie humoristo sūnaus ir klapsėjo blakstienomis. Kai laidos vedėjai paklausė, galbūt nereikia toli tos marčios sūnui ieškoti – gal ji jau sėdi šalia?

„Gal ir tiktų ji į marčias. Juk puikiai pažįstu jos tėvus… tik gal būčiau kitaip aš dukrą auklėjęs”,- – švelniai sukritikavo garsiuosius atlikėjus, su kuriais Artūras Orlauskas bendrauja jau daug metų. „Jie labai jau lepino Ingridą. Netgi, sakyčiau, patologiškai to dėmesio skyrė daug”, - sakė Orlauskas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją