Kiek anksčiau nusivylę gerbėjai, po jos koncerto Australijoje, netgi stengėsi atgauti pinigus už bilietus. Kalbama, kad dainininkė vis dar neatsigavo po dešimties metų priklausomybės nuo kokaino, nors ji tvirtina kitaip.

Po 11 metų pertraukos legendinė dainininkė pradėjo savo koncertinį turą Didžiojoje Britanijoje, tačiau atšaukė tris pirmus koncertus ir tik antradienį sugebėjo pasirodyti Birmingeme. Pasirodymas, deja, nebuvo toks įspūdingas, kokio visi tikėjosi, rašo „The Sun“.

Atlikėja atrodė išsiblaškiusi, daugelį jos dainų pertraukė keistos pauzės ir pokalbiai su žiūrovais. Jai taip pat nepavyko išdainuoti aukščiausių hito „I Will Always Love You“ natų (vaizdo įrašas apačioje).

Vienu koncerto momentu daininikė netgi buvo nušvilpta nusivylusių fanų, mat atlikusi vos tris dainas ji kone pusvalandžiui dingo užkulisiuose. Tuo metu pritariantieji vokalistai atliko kelias jos dainas, o fone buvo rodomas vaizdo montažas iš jos muzikinių kilpų.

Kai W. Houston grįžo į sceną, ji atsiprašė: „Girdėjau, kad supykote. Suprantu, pavargote laukti. Bet maniau, kad jums patiks montažas.“

Nors būtų galima teigti, kad 46-erių Whitney nebegali dainuoti taip gerai, kaip anksčiau, „The Sun“ rašo, jog amžiaus spekuliacijos čia netinka, mat beveik dvidešimčia metų vyresnė Tina Turner koncertiniame ture, kurį surengė prieš dvejus metus, buvo beveik tokios pat formos, kaip ir jaunystėje.

Vaizdo siužete – W. Houston atlieka „I Will Always Love You“ koncerte Birmingeme.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją