Kaip praneša Usmagazine.com, kad apatinio trikotažo modelis M. McGee atsivėrė australų televizijos laidoje „TodayTonight“, kurioje ji skaudžiai išgyvena, kad įsivėlė į jau 11 mėnesių trunkantį romaną su Jesse‘iu Jamesu.

„Aš jaučiuosi kalta. Aš labai užjaučiu Sandrą“, – naujosios J. Jameso draugės žodžius cituoja „New York Daily News“.

Tada M. McGee kreipėsi tiesiai į S. Bullock: „Man labai gaila, kad esi tokioje padėtyje. Aš labai gailiuosi, kad viskas iškilo į viešumą. Aš atsiprašau dėl visko.“

Toliau kalbėdama M. McGee teigė, kad J. Jamesas išdavė ne tik savo žmoną, bet ir ją pačią. Ji teigia, kad Jesse‘as apsimelavo tvirtindamas, jog romaną užmezgė tik tada, kai išsiskyrė su savo žmona Sandra.

„Aš jaučiuosi išduota taip pat, kaip ir Sandra. Jaučiu, kad mane apgavo taip pat, kaip ją. Jei Jesse‘as būtų buvęs atviras su manimi nuo pat pradžių, mes nebūtume atsidūrę tokioje situacijoje“, – teisinosi M. McGee.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją