G.Valaitytės šukuosenos permainos sulaukė triuškinančio dėmesio – jokia kita Lietuvos žvaigždė – net drastiškai plikai galvą nusiskutusi Juga Šeduikytė ar ežiuku apsikirpusi Agnė Jagelavičiūtė – negalėjo pasigirti tokiu ažiotažu.

Tačiau užkulisiuose kalbama, kad tai tik žiedeliai, palyginti su tuo, ką netrukus populiaraus savaitraščio puslapiuose turėtų išvysti pramogų pasaulio ir aukštuomenės gyvenimo kronika besidomintys skaitytojai.
„Yvos“ merginos pozavo visiškai nuogos, tik kiek prisidengusios savo intymiausią kūno dalį, o krūtų spenelius paslėpusios po pleistrais“, - pasakojo KLUBAS.lt šaltinis, nurodęs, kad ši fotosesija turi pasirodyti ne kokiame nors erotinio turinio žurnale, o nemenką tiražą turinčiame savaitraštyje.

„Yvos“ šokėja, Natalijos Zvonkės sesuo Kristina Ivanova tikino, kad jokios erotinės pikantiškos fotosesijos nebuvo. „Tik Natalija šią savaitę fotografavosi vieno mėnesinio žurnalo viršeliui“, - sakė Kristina.

Situacija Lietuvos muzikos rinkoje pastaruosius kelerius metus ženkliai pasikeitė į blogąją pusę. Katastrofiškai kritus kompaktinių plokštelių pardavimams, sumažėjus ir koncertų skaičiui, ir honorarams, vis didesnis dėmesys kreipiamas į grupės pavadinimo kaip prekės ženklo sukūrimą. Kol kas šioje srityje nepralenkiamos per pastaruosius metus septynmylį žingsnį žengusios „Olialia pupytės“, kurios dėka savo provokuojančio įvaizdžio, viešos krūtų didinimo operacijos, tikrų ir tariamų romanų, sugebėjo iš eilinės merginų grupės tapti nemenkas pajamas generuojančiu prekės ženklu.

Antroje vietoje įsitvirtinusi „69 danguje” žengė į parfumerijos rinką, tačiau nepranešama, ar jų vardiniai kvepalai sulaukė sėkmės.

Natalijai Zvonkei iki šiol neblogai sekėsi pardavinėti savo vardą, tačiau grupės pavadinimas buvo nuošalyje.

Kalbama, kad „Yva“ yra rimtai nusiteikusi užimti seksualiausios Lietuvos merginų grupės sostą, ir gali ryžtis gana radikaliems sprendimams.

Koncertas sostinės klube „House of Music“, kuriame tik korsetus dėvinčios grupės merginos scenoje raitėsi lyg patyrusios striptizo šokėjos, buvo tik egzaminas prieš rimtesnius žingsnius. Beje, tą kartą „yvutės“, apsidrausdamos nuo galimo apsinuoginimo, ir pridengė krūtų spenelius kūno spalvos pleistrais, patiuninguotais „Swarovski“ kristalais.

Provokuojantis „Yvos“ koncertas tą kartą žiniasklaidoje buvo aptarinėjamas lygiai taip pat intensyviai kaip ir seksualių „Olialia pupyčių“ įvaizdžių pristatymai.