Vestuvių parodos pristatymas prasidėjo nuo masinio vestuvinėmis sukniomis vilkinčių merginų, „Lietuvos ryto“ komandos palaikymo šokėjų, šokio pagal legendinę Michaelo Jacksono dainą „Thriller“. Lyg zombiai atrodančios 42 nuotakos, sušiauštais plaukais ir juodos spalvos makiažais, siekė Lietuvos rekordo – vienoje vietoje buvo suskaičiuota daugiausiai merginų, vilkinčių nuotakų suknias.

Vis tik parodos pristatymo kulminacija turėjo tapti garsios pramogų pasaulio poros Karinos Krysko ir Sauliaus Skambino pasirodymas – pora turėjo patys sau lietis neva jų būsimus vestuvinius žiedus. Deja, Karina su Sauliumi tiesiog išlydė auksą ir balto aukso gabalėlį pasiėmė sau, o tikrus žiedus žadėjo pasigaminti vėliau, nuvykę į juvelyro dirbtuves.

Po aukso lydimo apeigų K. Krysko ir S. Skambinas sakė, kad iš turimo aukso gabalėlių netgi neketina gamintis tikrųjų vestuvinių žiedų, o apie konkrečią vestuvių datą taip pat dar nekalba.

Vis dėlto, įsitraukę į pokalbį su žurnalistais, Karina su Sauliumi leido sau pasvajoti, kokios būtų jų vestuvės. „Vestuvės bet kokiu atveju nebus tradicinės, – sakė Saulius – visų pirma darysimės šventę sau, o vėliau atiduosime duoklę ir artimiesiems.“ Pora užsiminė apie dvigubas vestuves, mat pagerbti artimuosius, jų nuomone, reikėtų.

Paklausti, ar pasekę Godos ir Rolando Alijevų pavyzdžiu jie taip pat ketina slapstytis, Karina su Sauliumi teigė slapstytis neketinantys: „Jei norėtume, galima būtų padaryti ir taip, kad niekas nerastų, bet kam to reikia? Slapstytis kvaila.“

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš kovo 27–28 dienomis vyksiančios vestuvių parodos pristatymo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją