Tačiau Dalytės tikslas šios kelionės metu – ne linksmybės. Moteris nusprendė, kad jos misija – įvaryti žvaigždei šoką. O vykdyti šią misiją Dalytei daryti sekėsi tiesiog puikiai!

Šį kartą laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ matysite, kaip keliautojams sekėsi Kaire. Čia jie lankėsi ne tik prie garsiųjų Gizos piramidžių, bet ir garsiajame Kairo turguje. Dalytei, visur ieškančiai nuotykių, „pasisekė“ net prie piramidžių. Moteris tvirtino, kad arabai bandė ją išprievartauti...

Patyrę neišdildomų nuotykių Kaire, keliautojai grįžo į Hurgadą. Prieš akis – kelionė laivu į Raudonąją jūrą. Dalytė nutarė, kad tai – puiki proga tęsti savo misiją ir šiurpinti žvaigždę toliau.

Kas žvaigždei – vis naujiena...Kas bus toliau? Įlipusi į laivą Dalytė nerimo, vaikėsi žvaigždę visur kur tik įmanoma. O Valdelis jau ne juokais išsigando. Nejaugi ta moteriškė turi kažkokių seksualinių ketinimų?

„Jei aš norėčiau, aš jį jau būčiau pagavusi pirmą dieną...“, - apie Valdo suvedžiojimą aiškino parapsichologė.

Kelionės į jūrą viršūnę Dalytė pasiekė, išvydusi laive strypą. Puiki vieta pasirodymui... Striptizas žvaigždei?! Kas gali būti geriau? Tik suskambo muzika ir Dalytė ėmė demonstruoti savo sugebėjimus...

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją