Nors LNK „Žvaigždžių duetuose“ išvydę praeityje itin populiarią atlikėją žiūrovai maloniai nustebo, niekas net neįtarė kiek jėgų, kančių ir stiprybės anuomet populiariai atlikėjai kainavo šis sugrįžimas. Ir ne tik todėl, kad šalia vadinamųjų scenos grandų ji, taip seniai nedainavusi, jautėsi kaip naujokė. Kad turėjo atremti ir griežtą komisijos kritiką, ir negailestingas žiūrovų atakas...

Viešas teismas Eurikai vienas niekis, palyginus su tuo, ką asmeniniame gyvenime jai teko patirti praėjusiais metais. Staigi tėvo mirtis. Po kelių mėnesių - žinia apie onkologinę mamos ligą. Tada dar darbo praradimas, beviltiški Eurikos vizitai į darbo biržą... Augančios skolos bankams ir grėsmė netekti namų.

Iki šiol absoliučiai niekam apie savo problemas nepasakojusi, itin retai interviu dalinanti Eurika Masytė pagaliau ryšis skaudžiam atvirumui. Scenos legenda sako nebijanti prisipažinti: ji žino, kaip jaučiasi beviltiškoje gyvenimo duobėje atsidūręs žmogus. Tačiau jau išmoko ir tai, kad tokiais momentais į šalį reikia nustumti išdidumą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją