Pasipuošusios dekoratyvinėmis skrybėlaitėmis išsiskirti iš prabangaus vakarėlio žmonių gausos mėgino ir verslininkės Gytė Gucevičiūtė-Želnienė bei Inga Budrienė.


G. Želnienė dėmesį atkreipė ne tik originalia geometriniais ornamentais marginta kelius siekiančia spalvinga suknia, bet ir iš tolo pastebima dekoratyvine tamsiai alyvinės spalvos skrybėlaite, prie kurios derino masyvius auskarus.


Tuo tarpu Inga Budrienė rinkosi saugią juodą spalvą, tačiau originalų aprangos modelį. Prie miniatiūrinės skrybėlaitės, puoštos keliomis plunksnomis, ji vilkė specialiai priderintą juodą suknią su iš plunksnų pagamintu sijonu. I. Budrienės ansamblį papildė perlų apyrankė.


KLUBAS.LT fotogalerijoje – Inga Budrienė ir Gytė Gucevičiūtė-Želnienė. Apklausoje išrinkite damą, kuriai „skrybėlaitės įvaizdį“ susikurti pavyko geriau.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją