Į prabangų restoraną išsipustę svečiai atėjo pažymėti laidos „Mados reidas“ stilingiausiųjų Lietuvos įžymybių rinkimų finalo. Vakaro šeimininkas Mantas Petruškevičius vos spėjo pozuoti fotografams su žavingomis damomis, kurios atrodė viena už kitą įspūdingiau.

Kaip tikrame lietuviškame Holivude ne viena viešnia prie kokteilių vakarėlio stiliaus suknios nusprendė avėti atvirus batelius ir prie jų nemūvėti pėdkelnių. Išsiilgusios pavasario damos iš prabangių automobilių ir taksi tekinos lėkė į šiltesnę restorano aplinką, kur jas šildė ne tik sausakimša salė, bet ir putojantys bei stiprieji gėrimai.
Nuogomis kojomis vakarėlyje pasirodė ne viena dama, tarp jų – modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė ir prabangių parduotuvių „Du Broliai“ bendrasavininko Andriaus Jankausko žmona Vaiva Kunstmonaitė, verslininkė Alma Latvytė.

Įspūdingai šį vakarą atrodė ir „Mados reido“ žiūrovų stilingiausia moterimi išrinkta Agnė Jagelavičiūtė, kurią papauošė dizainerė Ramunė Piekautaitė. Agnė už stiliaus pojūtį dėkojo mamai, o už jos stiliaus supratimą – „Mados reido“ žiūrovams.

Stilingiausiu vakaro vyru išrinktas Mantas Jankavičius, į vakarėlį atėjęs vienas, padėkos žodžių netarė, mat M. Petruškevičius žodį jau buvo nusprendęs suteikti A. Jagelavičiūtei.

Vakarėlyje buvo pagerbti ne tik stilingiausieji, bet ir prisimintas dizaineris Alexanderis Mcqueenas, kurio sukneles demonstravo „Modilinos“ modeliai.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Mados reido“ stilingiausiųjų apdovanojimų svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją