Sausio pabaigoje, kol Jurgita Jurkutė su mylimuoju atostogavo šiltuose kraštuose, A. Grudytė-Guobienė tiesioginiame eteryje užėmė jos vietą ir papuošė „Chorų karų“ filmavimą. Jos įspūdinga suknelė, apnuoginanti pečius, tada sulaukė daugybės pagyrų.


Mergina vilkėjo juodu tuliu dengtą sidabro spalvos suknią. Panašaus stiliaus suknele praėjusios savaitės „Žvaigždžių duetų“ filmavime pasipuošė ir Natalija Zvonkė.


Kiek kitokiais raštais marginta taip pat sidabro ir juodos spalvos suknia Natalijai puikiai tiko ir, kaip ir A. Grudytės-Guobienės suknia nepaliko abejingų. Abiejų suknių modeliai išryškino žavingų moterų privalumus. Galbūt N. Zvonkei naujoji suknia padės susigrąžinti seksualiausios moters titulą, ar vis tik jis pelnytai nuo šiol priskiriamas TV eteryje sužibėjusiai aktorei?


KLUBAS.LT fotogalerijoje – A. Grudytė-Guobienė ir N. Zvonkė. Balsuodami išrinkite, kuriai žavingai šviesiaplaukei suknia gali iškovoti seksualiausios garsenybės titulą?




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją