Garsūs šalies žmonės į vėžiu sergančių vaikučių skyrių nešėsi įvairių dovanų. Po pažastimi didžiulį pliušinį meškiną nešėsi Ingrida Martinkėnaitė, stalo žaidimus vaikams dovanojo Aistė Pilvelytė ir akcijos iniciatorė Elena Puidokaitė-Atlanta.

Akcijoje taip pat apsilankė Vitalijus Cololo, „Olialia pupytės“ Oksana Pikul ir Marina Daščenka, Leonardas Pobedonoscevas, Evelina Anusauskaitė, drauge atvykę Marius Jampolskis su Irūna Puzaraite ir kiti.

Tačiau svarbiausia garsiems žmonėms buvo ne tiesiog apsilankyti Onkohematologijos skyriuje, bet įsigyti šiame skyriuje besigydančių vaikučių rankdarbių – nuo sagių, iki veltinių, iš karoliukų kruopščiai suvertų auskarų ar iš popieriaus išlankstytų įspūdingų gulbių.

Štai „Olialia pupytės“ įsigijo po kelis rankdarbius, už kuriuos vaikų gydymui paaukojo po 100 litų. Kiti žinomi šalies veidai taip pat nesismulkino. Džiaugėsi atradę sau patinkančius daiktus, kaip štai Natalija Zvonkė karolius ir iš karoliukų padarytas pelytes, ir už juos vaikams atsidėkojo jų auklėtojai brukdami 50 ar 100 litų kupiūras.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Kazkiuko mugė vaikų onkohematologijos skyriuje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją