TV3 televizija ir žurnalas „Moteris“ į renginį sukvietė gausų būrį garsių ir žavių moterų bei žinomų vyrų, kurie pagerbė specialiai dailiajai lyčiai skirtą renginį.

Daugelis moterų ceremonijai rinkosi elegantiškus kostiumėlius ar kokteilines sukneles. Įspūdingai šį vakarą atrodė „Metų kūrėjos“ titulą pelniusi Asmik Grigorian, pasipuošusi Juozo Statkevičiaus suknia. Puikiai atrodė ir elegantišku stilingumu sužibėjęs pats Lietuvos mados pasaulio pažiba.

„Metų moterimi“ išrinkta Marija Aušrinė Povilionienė apsiribojo elegantišku violetinės spalvos kostiumėliu. Gana santūriai atrodė visada puikiu stiliaus pojūčiu pasižyminti Alma Adamkienė ir klasikos rėmų nepržengianti Irena Degutienė.

Jaunatviško vėjelio į garbingų damų gretas įpūtė Evelina Anusauskaitė ir solidi, bet labai stilingai ir žaismingai šį vakarą atrodžiusi Audriaus Siaurusevičiaus žmona Ingrida.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Metų moters“ apdovanojimų stilius.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją