Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad iš džiaugsmo šokinėti gali ir pirmąją pergalę atrankoje atšvęsti Merūnas Vitulskis, Evelina Sašenko ir Inculto.

Komisija geriausiai įvertino Ramūną Difartą, Eveliną Sašenko ir Merūną Vitulskį, žiūrovai daugiausiai balsų skyrė grupei Inculto.

Salėje susirinkusius žiūrovus, kai ketvirtadienį buvo filmuojamas „Eurovizijos“ pusfinalio įrašas, labiausiai džiugino ir išjudino išskirtinis ir humoristinis jurbarkiečio Gaudento Janušo pasirodymas, atrodo televizijos žiūrovų Gaudentas nesužavėjo – jis liko aštuntoje bendros lentelės vietoje.

Paskutinėje trečiojo pusfinalio vietoje liko grupė „Širdelės".

Po trijų pusfinalių „Eurovizijos“ finale išvysime Aistę Pilvelytę, Sashą Son(g) su Nora, Moniką Linkytę, „Agamą“, Ruslaną Kirilkiną, Amberlife ir šį šeštadienį prisijungusius Inculto, Merūną Vitulskį ir Eveliną Sašenko.

Dar tris geriausius atlikėjus ar grupes savo ruožtu gali pakviesti komisija, tačiau jei komisija neras vertų finalo dalyvių, jie finalo sąrašo papildyti neprivalo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją